BPPT's FotoPage

By: BPPT SK Jalan Gurney Dua

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 1-Jun-2006 14:10 Email | Share | | Bookmark
Batch 8/2006 | 22 Mei - 2 Jun 2006

malas la isi ..sign sendiri sudahh
ape la dorang merepek2 suruh isi ni .. ish
tak boleh ke buat RM pasal resepi memasak ke ? bes siket
View all 26 photos...
Batch 8 merupakan batch terakhir yang gambarnya diupload di dalam Fotopages ini. Batch seterusnya akan dimasukkan ke dalam alamat baru. Akaun untuk alamat ini sudah penuh . Sekian







Tuesday, 16-May-2006 01:04 Email | Share | | Bookmark
Batch 7/2006 | 8-19 Mei 2006

hari pertama, hari meminta tandatangan
adik beradik kembar ditemukan kembali .. sebijik !!
apaa ? 2 minggu kursus niii ??
View all 27 photos...




saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua guru-guru di Malaysia ini.

"Pendidikan Bestari Pemangkin Kegemilangan"


Monday, 1-May-2006 08:10 Email | Share | | Bookmark
Batch 6/2006 | 24 April - 5 May 2006

kursusss lagii ??? kata cikgu razak dengan monyok
saye datang lambat .. ape nak kene buat dgn kertas inii ?
sain jangan tak sainn
View all 36 photos...




Wednesday, 5-Apr-2006 14:29 Email | Share | | Bookmark
Batch 5/2006 | 3-14 April 2006

banyaknye kena sign, macam sign AUKU je
tak tak seriess, bukan saya yang anak lima tu
hmmm .. sape yg sign ada gen 2 tadi eh, bleh tumpang balik
View all 44 photos...
for my personal fotopages, kindly visit
http://starsmkj3.fotopages.com



Wednesday, 22-Mar-2006 10:19 Email | Share | | Bookmark
Batch 4/2006 | 20-31 March 2006

Encik Samad, ICT officer JPWP memberi taklimat
mendengar dengan tekun .. senang nak mintak claim :p
balik kol 4 ?? jem woo
View all 75 photos...
Finally, my long awaited idea nak buat fotopages for BPPT program yang selama ni terbantut disebabkan asik keluar masuk hospital je, dah terlaksana. Batch 4/2006 memang bernasib baik

Welcome !



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net